EPS LED calmag 100 ml, 500 ml, 1 L, plantenvoeding voor de kweek onder LED licht.

EPS LED calmag  plantenvoeding EPS LED calmag  plantenvoeding
EPS LED calmag  plantenvoeding EPS LED calmag  plantenvoeding
EPS LED calmag 100 ml, 500 ml, 1 L, plantenvoeding voor de kweek onder LED licht.
0 Review | Review toevoegen
EPS CalMag is een hoogwaardig calcium magnesium additief dat wordt toegevoegd wanneer hier een tekort aan is. CalMag wordt voornamelijk gebruikt bij gebruik van osmose-, gefilterd en zacht water.

Artikelnummer

2022109

Standaard levertijd

2 dagen

EAN

9508391528420

€ 5,84 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

EPS LED Calmag 

 

Bent u opzoek naar plantenvoeding dat uitermate geschikt is voor het kweken onder LED verlichting? Dan raden wij u de plantenvoeding van EPS Holland aan. EPS Holland is op dit moment de enige op de markt die plantenvoeding heeft ontwikkeld voor het kweken onder LED verlichting. Door samenwerkingen met professionele kwekers en ontwikkelaars heeft EPS Holland een volwaardige LED plantenvoeding ontwikkeld.

Een tekort aan calcium en magnesium (Ca/Mg) in demi- en zacht water is een bekend probleem. EPS calmag zorgt ervoor dat de juiste concentratie mineralen in het water beschikbaar is. Dit is de perfecte manier om te starten met het aanmaken van je voedingswater.

EPS LED CalMag:

Complete meststof voor het stimuleren van de ontwikkeling en vruchtafzetting van de plant speciaal voor het kweken onder led verlichting.  Mengverhouding ongeveer 4 ml per 10 liter water .  Goed schudden voor gebruik. 
 

Overige aanwijzingen:

Overige aanwijzingen. Op kamertemperatuur, goed gesloten en donker bewaren. Buiten bereik van kinderen houden . Vermijd oog en huid contact . Niet geschikt voor consumptie. Samengesteld met basis grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Speciaal voor de sierteelt van pot en perkplanten (binnen en buiten). Inzetbaar voor de kweek op alle substraten. Houd uw irrigatie systeem schoon.

Deze voeding bevat:

Deze voeding bevat Magnesium (Mg), Calcium (Ca), Nitraat (No).   

Leverbaar in 100 ml, 500 ml en 1 liter.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.